Klootzak

Na twee weken gebruik van T …

Jezuuuuus wat is dit eng. Ik ben mezelf totaal niet meer. Help, waar gaat dit heen?

Week 1: Euforie!

Meteen al allerlei effecten te merken in mijn lijf. De T (testosteron dus) heeft gewoon DIRECT effect. Ik merk meteen dat ik gemakkelijker de trap op kan lopen en dat fietsen in plaats van ploeteren een leuk ritje wordt. Ik trek zelfs extra sprintjes. Ik voel een algehele verbetering van mijn conditie.

Wow, dat dit al kan met maar een paar dagen smeren van zo’n klein tubetje met 50 milligram testosteron. Ook merk ik dat mijn spieren steviger, groter en harder worden. Ongelooflijk na een week al grotere spierballen. Mannen zijn dus echt sterker, gewoon van nature. Wat een geluk. En dat zonder sportschool. En ook, ja dames, het libido is echt anders. Grappig wel.

Maar dan… week 2: Help!

Heb het gevoel dat ik in een soort wolk loop. In een mist als het ware. Ik voel me letterlijk en figuurlijk een beetje afgesloten van de wereld. Heb geen zin in andere mensen, geen zin om te praten en voel me in een constante boeiuuuuuuuh-modus. Laat mij mijn gang maar gaan. En laat me vooral met rust. Bemoei je er niet mee. Hup, wegwezen.

Ik voel ook dat ik minder voel. Letterlijk bedoel ik dat dan. Ik heb normaal gesproken hele gevoelige vingertoppen waarmee ik bijvoorbeeld feilloos kan voelen of er onnatuurlijke stoffen in kledingstoffen zitten (zoals polyester of nylon). Ineens lukt dat niet meer zo goed. Het lijkt net of ik hele dunne plastic handschoenen aan heb. Ik voel wel, maar er zit een laagje tussen.

Verschillende mensen hadden me gewaarschuwd, je weet nooit wat hormonen met je doen, je karakter zou behoorlijk kunnen veranderen. Ik dacht dat het wel los zou lopen. Ik vertrouwde er blind op dat testosteron gewoon bij me past, dat ik dat altijd gemist heb, maar help, wat gebeurt er nu? Heb ik er te licht over gedacht? Word ik gevoelloos? Of komen bepaalde dingen niet meer binnen? Word ik de man, die ik juist niet worden wil?

Word ik een ongevoelige en ongeïnteresseerde klootzak???

.

.

.

Advertenties

21 gedachten over “Klootzak

   1. jinny

    Het gekke is dat ik daar dus vrijwel geen erg in heb.
    Mijn leven kabbelt door, neem op tijd mijn moontjes en slaap weer verder zeg maar……
    Niks heftige reacties…….

   1. Fons Osseweijer

    Je lichaam moet wennen aan de testo. En vergeet niet dat wat de puberjongens al hebben gehad toen er testo kwam, dat krijg jij nu pas. Ik ben nu bijna 2 jaar verder, en nog maandelijks veranderen de zaken.

    1. Fons Osseweijer

     Owww, en ja, je krijgt meteen een dagelijkse hoeveelheid testo waar menig bioman jaloers op kan zijn. Dus alle verschijnselen gaan in sneltreinvaart. Maar ach, het heeft ook wel wat grappigs: je bent ook sneller door de pubertijd heen op je oude dag 😀

  1. Rick Berichtauteur

   Grappig. Ik schrijf met terugwerkende kracht. Toen ik dit beleefde was ik totaal niet in staat om te schrijven. Terwijl schrijven mijn uitlaatklep is. Vooral als ik niet publiceer.

  1. Rick Berichtauteur

   Daarom geniet ik altijd zo van jouw blog. Je beschrijft de dingen waar ik van gruwel en ik snap zo dat je daar van geniet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s